понедељак, 1. фебруар 2010.

Moreira u Iliću vidi konkurenciju!?


Član upravnog odbora crno-belih kaže da je Morerira u Saši Iliću dobio konkurenciju, a on to izgleda ne može da podnese. Igrači su ljubomorni jedni na druge, ali on mora da se podredi kolektivu!
Takođe, uprava partizana tvrdi da niko iz kluba ne pokušava da otera Almamija Moreiru, već smatra da je Portugalac ljubomoran na povratak Saše Ilića u Humsku! On izjave „doktora Moa" tumači kao „navlačenje na stranu navijača" i „obmanjivanje javnosti".
S druge strane, koordinator za sportska pitanja priznaje da su Moreiri nagovešteni finansijski problemi i mogućnost da ne bude prva opcija za mesto plejmejkera u timu.

- Saopštena mu je vest da je stigla ponuda iz Dubaija. Njegovom agentu predočeni su uslovi, na šta je odgovorio: „Ako je tako, zašto Moreira ne bi otišao." Rekli smo mu i da Partizan može da dospe u ekonomske probleme. Međutim, da li će biti u prvom planu ili ne, to ne zavisi od mene. Ekipu ne sastavljaju Dragan Đurić, Dragoljub Vukadinović, Ratomir Babić ili Albert Nađ, nego Goran Stevanović. Trener je rekao da može da ode ako stigne dobra ponuda - ističe Nađ.

Međutim, bivši fudbaler crno-belih upravo je suprotno nagovestio Moreiri kada je pre nekoliko dana doputovao u Antaliju.

- Ne mogu ja da mu kažem da nije prva opcija, ali sam mu to nagovestio kao logičnu mogućnost, s obzirom na dolazak Saše Ilića. Zar je to nelogično? Reč je o dvojici sličnih igrača, a Moreira je dobio konkurenciju na svom mestu koju do sada nije imao. Niko se ne igra s njim, a hoće li izboriti mesto u ekipi zavisi samo od njega. Nema nedodirljivih. Niko mu nije rekao da ne računamo na njega i počinjem da sumnjam da on sve radi promišljeno, obmanjuje javnost! Da ne računamo na njega, ne bi išao na pripreme, kao i oni što su ostali u Beogradu.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje osetio je ljubomoru kod Moreire, koju je pobudio povratak Saše Ilića u Humsku.

- Moreira je do juče bio standardan, a sad je došao Saša Ilić. Nije me iznenadio što se obratio javnosti, ali što ga niste pitali da li ga maltretiramo?! Igrači su sujetni, ljubomorni jedni na druge, tako je uvek bilo i biće, ali moraš da se podrediš kolektivu. On ovde ima tretman kao svi ostali, ne radi pet puta više, niko ga ne šikanira...

0 comments:

Постави коментар