петак, 12. фебруар 2010.

Na SP "Orlovi" će nositit crvene dresove sa belim krstom !


Reprezentativci Srbije će na predstojećem Mundijalu u Južnoj Africi nositi crvene dresove sa belim krstom! Nacrt nove opreme naših fudbalera objavljen na zvaničnom sajtu kancelarije za registrovanje trejdmarkova pri EU.

Firma "Najki" je tehnički sponzor srpskog nacionalnog tima i poslala je skicu dresa „orlova" u kancelariju za registrovanje trejdmarkova Evropske unije. Time je praktično otkriveno kakvu će „radnu uniformu" za pulene Radomira Antića da izradi čuveni proizvođač sportske opreme, a može se zaključiti da je dizajn motivisan izgledom grba fudbalske reprezentacije.

Slične dresove imala je reprezentacije Engleske na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine, kada je majica „gordog Albiona" bila nalik nacionalnoj zastavi. Doduše, raspored boja bio je suprotan u odnosu na budući dres Srbije, a i krst se nalazi tačno po sredini grudi. Takva je danas rezervna garnitura dresova Intera iz Milana. S druge strane, rezervni dresovi Srbije ostaće čisto beli i neće imati nikakvih aplikacija ili šara na sebi. Naravno, u originalnoj postavi šortsevi će biti plavi, a štucne bele boje, kako bi se dočarao izgled srpske

0 comments:

Постави коментар