уторак, 2. фебруар 2010.

Rambo ljut na trenera!


Srpska fudbalska legenda i najbolji igrač Brazila u prošloj sezoni Dejan Rambo Petković odlučio je u nedelju uveče da napusti Flamengo iz Rio de Žaneira! Popularni Pet je u poluvremenu derbija protiv Fluminenzea, pri rezultatu 1:3 za protivnika, zamenjen, zbog čega se žestoko posvađao sa trenerom Andradeom. Nakon toga je napustio ekipu i obećao da se više neće vraćati u Flamengo! Na kraju meča njegov tim je ipak pobedio sa 5:3.

Psiholog brazilskog šampiona Paulo Ribeiro pokušao je da smiri Petkovića, ali ni to nije pomoglo pošto se sjajni srpski vezista ustremio na potpredsednika kluba Markosa Braza. Prema pisanju brazilskih medija, pale su teške reči na obe strane, a pre nego što je otišao sa „Marakane", naš as je najavio da mu je to poslednja utakmica za crveno-crne.

- Odlazim iz Flamenga. Napustiću ovaj klub - vikao je 37-godišnji Rambo.

Petković bi mogao da napusti Flamengo, nakon što je prošle sezone pokazao zašto u Brazilu ima status fudbalskog boga. Srpski fudbalski globtroter predvodio je slavni Flamengo iz Rio de Žaneira do prve titule prvaka posle 17 godina, a sjajnu sezonu garniranu antologijskim golovima iz kornera oplemenio je nagradom za najkorisnijeg igrača brazilskog prvenstva. Peta, koji je ušao u kuću slavnih na čuvenoj „Marakani", 100.000 navijača u poslednjoj utakmici prošlogodišnjeg šampiona ovacijama je ispratilo sa terena u 75. minutu.

0 comments:

Постави коментар